image2.jpg

Äänimaljarentoutuksessa pääset pysähtymään ja rauhoittumaan lempeästi tiibetiläisten äänimaljojen soinnin avulla. Kehon ja mielen syvärentoutuminen perustuu äänimaljojen värähtelyyn, joka kulkee tilassa ääniaaltoina ja resonoi kehossamme aina solutasolle asti.

Äänivärähtelyllä on monitasoinen tasapainottava ja stressiä vähentävä vaikutus, ja se saavuttaa myös ne kehon alueet, minne esimerkiksi hierojan sormet eivät yllä. 45 minuutin äänimaljarentoutuksen arvioidaan vastaavan kolmen tunnin syvää unta.

Äänimaljarentoutus 21.11 kello 19
from 0.00
Oletko jo mukana Tabin retkikunnassa?:
Quantity:
Osta pääsylippu

Tabin äänimaljarentoutuksessa oppaanasi on psykoterapeutti ja työhyvinvoinnin asiantuntija
Tiina Anttila,
joka on pitkäaikaisen joogaharrastuksensa myötä kiinnostunut yhä enemmän ihmisestä psykofyysisenä kokonaisuutena. Erityisesti keinot huolehtia omasta palautumisesta välillä varsin stressaavankin arkielämän keskellä ovat nousseet keskiöön ja vieneet Tiinan mindfulnessin ja hengitysharjoitusten ohella myös äänimaljojen maailmaan.

Ota mukaasi oma joogamatto tai muu alusta. Tabilta saat viltin ja tyynyn. Tunnin jälkeen tarjolla on yrttiteetä.

Kertamaksu 15€, maksulinkki tällä tapahtumasivulla. Jos paikkoja jää, lippuja myydään myös ovella ennen tapahtumaa. Suosittelen etukäteen ostamista! Jos olet jo ilmoittautunut Tabin retkikuntaan jollekin seuraavista matkoista, tapahtuma on Sinulle maksuton.

Syksyn aikana järjestetään 5 äänimaljarentoutusta. Tervetuloa yhteen tai kaikkiin!