Tabin ekskursio Amos Rexiin, elokuviin ja japanilaiselle päivälliselle Helsingissä 7.10.

Hinta 48€

Liity joukkoomme, kun vierailemme juuri avatussa Amos Rex -taidemuseossa ja nautimme opastetusta kierroksesta japanilaisen teamLabin huimaan näyttelyyn sekä museon arkkitehtuuriin ja muihin kokoelmiin. Pääsemme jonon ohi suoraan sisään kello 12, ja oma oppaamme on valmistautunut ryhmään, jota kiinnostaa matka Japaniin.

Näyttelyn jälkeen katsomme kello 14 Bio Rexissä klassikkojen klassikon, Yasujiro Ozun elokuvan Ensimmäinen matka (Tokyo Story). Sodanjälkeiseen Japaniin sijoittuva elokuva kertoo nopeasti kehittyvässä maassa syntyvästä sukupolvien välisestä kuilusta, mutta myös ihmisten mahdollisuudesta aitoon yhteyteen toistensa kanssa. Rauhallinen kerronta ja harkittu sommittelu tuovat elokuvaan ajatonta seesteisyyttä.

Elokuvan jälkeen menemme syömään ravintola Kabukiin, joka sekin on alansa klassikko, vaikka hieman rosoisempi. Täällä pääsemme näkemään, että japanilainen ruoka on paljon muutakin kuin sushia. Illallinen on omakustanteinen, mutta Tabi hoitaa pöytävaraukset (alkaen 16.45) toivomustenne mukaan joko japanilaiseen (tatamilattia ja istuintyynyt) tai länsimaiseen (tuolit/penkit) tyyliin sekä tarjoaa kupillisen sakea.

Matkan hintaan 48€ sisältyy:
Sisäänpääsy Amos Rex -museoon & opastus (45 min.)
Lippu elokuvaan Ensimmäinen matka ja lyhyt johdatus elokuvan teemoihin
Pöytävaraus ja sakemaistiainen ravintola Kabukissa.

HUOM! Illallinen ravintolassa on omakustanteinen; sakemaistiainen vain ruokailijoille.

Tabi-matkalle ilmoittautuneille päivän ohjelmaosuus on ilmainen.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella! Laskun saat sähköpostilla. Maksamisen jälkeen saat viestin, jossa on tarkat ohjeet kokoontumispaikasta ja taustatietoa elokuvasta. Lisäksi tietysti bussin lähtöaika ja -paikka bussikuljetuksen ostaneille. Maksaminen on samalla varauksen vahvistus, joka sitoo molempia osapuolia. Retkelle otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nimi *
Nimi
Olen ilmoittautunut Tabi-matkalle Japaniin (Tämän ekskursion ohjelmaosuus on ilmainen) *
Minulla on Museokortti *
Osallistun ruokailuun (omakustanteinen, Tabi tarjoaa sakemaistiaisen) *
Haluan lisäksi ostaa bussilipun Turku-Helsinki hintaan 10€ *
Yhdensuuntainen lippu. Ekskursio päättyy Helsinkiin.
Haluan istua ravintolassa mieluummin *
Jos on kysymyksia tai kommentteja, kirjoita alle!