UNELMAMATKAN AINEKSET

SINUN UNELMASI

Jokainen Tabi-matka on täysin uniikki ja rakentuu sinun ja matkatovereittesi toiveille. Voimme lähteä täysin kartoittamattomille poluille tai käyttää lähtökohtana jotain hyväksi koettua Tabi-reittiä.

Ainutlaatuisesta konseptistaan huolimatta Tabi on rekisteröity matkanjärjestäjä, joten sinusta pidetään kaikilla tavoilla parasta mahdollista huolta. 

Perinteistä kauneutta vai yhteiskunnallista syväluotausta?

Teemana robotit vai ruokakulttuuri? Ehkä saat ideoita inspiroivasta matkakertomuksia-osiosta tai matkavinkkejä-sivulta.

PARHAASSA SEURASSA

Voit liittyä yhdessä muodostettavaan seurueeseen tai koota oman retkikuntasi. Ystäväporukka voi lähteä viettämään erilaisia syntymäpäiviä Tabin kanssa, tai lukupiiri voi lähteä katsomaan lempikirjojensa maisemia. Tabi soveltuu myös opintomatkaksi. Vinkki! Monet lähtijät ovat saaneet apurahan Tabi-matkalle, kun se on liittynyt opintojen alaan tai ammatilliseen kehittymiseen.

Jos haluat ostaa Tabi-matkan yrityksellesi, ota yhteyttä.

Pienessä 8-10 hengen ryhmässä osallistujat rikastavat toistensa kokemuksia. 

KAIKKI ON VALMIINA

Tabi-matkalla saat täydelliset matkan suunnittelu-,  varaus-,  opastus- ja tulkkipalvelut. Jos haluat hetken seikkailla yksin, sekin on mahdollista. Perillä majapaikassa sinua odottaa kuuma kylpy ja lasillinen sakea! 

ENTÄS ILMASTO?

Tabi kannustaa kaikkia vastuulliseen matkailuun. Konsepti, jossa matkan sisällön suhde lentomaileihin on tasapainossa, sopii tähän oikein hyvin. Ehkä tulevaisuudessa me kaikki matkustamme harvemmin ja harkitummin? Lisäksi kaikki Tabin kautta hankitut lennot on ilmastokompensoitu ilman ylimääräisiä kuluja matkustajalle.

Myös perillä kohteessa Tabi suosii paikallisia pienyrittäjiä, immateriaalisia nautintoja ja mahdollisimman ekologisia vaihtoehtoja.Tämän sivun kuva: Liisa Wihman

KAIKKI KUULUU HINTAAN

Matkalla voi keskittyä elämykseen, kun kaikki on valmiiksi maksettu. Tabi-matkaan kuuluu kaikki Japanissa tapahtuva matkustaminen, majoitukset, ruokailut ruokajuomineen ja matkaohjelma sisäänpääsymaksuineen, mahdollisia vapaapäiviä lukuunottamatta. Mukana on aina myös virvokkeita ja pieniä yllätyksiä. Yllättävää rahanmenoa ei Tabi-matkoilla siis ole, jos ostosten aiheuttamia houkutuksia ei lasketa! Ohjelmassa voi olla myös omakustanteisia vapaapäiviä tai valinnaisia teatterinäytöksiä, työpajoja tai muita tapahtumia. 

Tabi-matka on aina kokonaisedullinen: opas tietää paikat, jotka ovat hintansa arvoisia. Hintaesimerkkejä löydät seuraavat matkat -linkin takaa.

Halutessasi saat Tabin kautta päästökompensoidut lennot päivän hintaan.

SYVEMPI KOKEMUS

Matka alkaa odotuksesta, ja järjestämme suunnittelu- ja keskustelutapaamisia, elokuvailtoja, kirjapiirejä ja esitelmiä ollaksemme valmiita lähtöön. Jokainen osallistuja voi halutessaan valita oman erityisalansa, johon perehtyy tarkemmin.

Kalenteri ihan täynnä matkaan asti? Voit myös saada kirja- ja elokuvavinkkejä sekä tiiviitä infopaketteja sähköpostiisi.

VALMISTAUTUMINEN

Matkalle lähtijä huolehtii itse omista matkavakuutuksistaan ja viisumeistaan. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestäville matkoille. Muiden maiden kansalaiset voivat tiedustella asiaa Japanin suurlähetystöstä. Tabi auttaa kaikissa matkalle valmistautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tabin matkoilla noudatetaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleisiä matkapakettiehtoja ja Tabin erityisehtoja.

 
Upean matkan runsaudessa on riittänyt muisteltavaa ja kerrottavaa.